Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/deunzo5/public_html/wp-content/themes/martfury/martfury.theme#archive on line 43

Відтепер перевірити наявність у споживача підключення до ПОН можна на порталі RADNUK COM UA! Природний газ РАДНИК

EIC-код присвоюється кожному учаснику ринків газу та електроенергії від виробників, імпортерів, та облгазів до кінцевих споживачів заводів, складів, магазинів, та населенню. У заяві-приєднанні до договорів з розподілу і постачання природного газу. Суб’єктам ринку природного газу, що займається оптовою купівлею -продажем або постачанням газу. Формат оплат послуг за розподіл газу (доставки) не змінився. Ми пояснимо вам, як дізнатися номер особистого рахунку споживача та як зареєструвати свій кабінет, щоб менше платити за газ. Частиною 2 ст.12 Закону України “Про ринок природного газу” встановлено, що постачання природного газу здійснюється за цінами, що вільно встановлюються між постачальником та споживачем, крім випадків, передбачених цим Законом.

еіс код газ де знайти

Щоб зареєструвати свій особистий кабінет – потрібно дізнатися номер особового рахунку «Нафтогазу». Таким чином, усі колишні споживачі природного газу ДП «Кременецьке УПРГ», які не визначаться із новим постачальником, автоматично попадуть до реєстру споживачів ТОВ ГПК «Нафтогаз України» як до постачальника «останньої надії». У Нафтогазі номер ОР можна отримати у https://artefact.org.ua/literature/poetry-for-ukraine-poetky-ta-poety-53-krayin-svitu-vydadut-knygu-na-pidtrymku-ukrayiny.html чатботі GASUA у Viber, Telegram і NaftogazGasSupply у Facebook Messenger (потрібно буде вказати ваш ЕІС-код). Також номер особового рахунку можна дізнатися телефоном у контакт-центрі Нафтогазу. Мова йде про споживачів, які раніше отримували природний газ від 17 постачальників під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» і ТОВ «Одесагаз-Постачання» і робили оплати через 104.ua.

Діяльність компанії

Ця постанова набирає чинності з 01 січня 2021 року, але не раніше дня, наступного за днем її оприлюднення на офіційному вебсайті НКРЕКП. Розрахуватися з попереднім постачальником природного газу. Подати заяву-приєднання встановленого зразка до нового постачальника. Споживачам природного газу на період проведення регламентних робіт пропонуємо перейти на альтернативний вид палива. Зазвичай номер ОР постачальник надсилає у вітальному листі на електронну пошту (після підключення споживача), та друкує на паперових платіжках. Якщо нічого не робити, тоді Нафтогаз автоматично переведе споживача до себе на свій річний тариф. Людина може як залишитися з Нафтогазом, так і обрати будь-якого іншого постачальника.

  • Нажаль, якщо наш новий клієнт не передав усі документи на підключення одразу та правильно то ми маємо робити перевірку двічі.
  • З метою перевірки готовності сил та засобів до адекватного реагування на спроби ворога, зокрема пвк «вагнер», потрапити на українську територію з…
  • За відхилення нарахованих сум за плановими величинами та фактичним споживанням за даними Оператора ГРМ пеня не стягується».

EIC-код споживача газу можна знайти в платіжці або в укладеному з оператором газорозподільних мереж договорі на розподіл газу. Для перевірки інформації, чи потрапила ваша домівка на постачання газу за програмою постачальника останньої надії до “Нафтогаз України”, потрібно вказати ЕІС-код помешкання, прізвище, ім’я, по батькові власника та адресу для перевірки інформації. Онлайн-рахунків за спожитий газ від “Чернівцігаз Збуту” немає. А в сервісному центрі пояснюють, що нема ціни на газ, тому нічого про оплату не кажуть. З’ясували у “Чернівцігаз Збуті” та “Нафтогазі”, кому тепер платити за газ і що буде з коштами, які люди вже заплатили на старі рахунки. Десятки тисяч буковинців, які були клієнтами “Чернівцігаз Збут” із першого травня перейшли до постачальника останньої надії, яким є “Нафтогаз”. Щоправда, ніхто із надавачів послуг так і не повідомив конкретно споживачам, кому і на які рахунки потрібно сплачувати.

АБОНЕНТСЬКІ ДІЛЬНИЦІ В МІСТІ ОДЕСА:

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter. Копіювання, передрук, цитування матеріалів сайту тільки з гіперпосиланням «Карпатський об’єктив». EIC-код містить 16 символів (літери та цифри) і є унікальним та незмінним.

Найбільший імпортер пшениці у світі купуватиме українське зерно всупереч бажанню РФ

Але для цього потрібно знати ЕІС-код – код ідентифікації споживача. Цей код вказується при зміні постачальника і є постійним (як індивідуальний податковий номер). Регулятор ринку зобов’язав всіх операторів газорозподільних мереж (облгази) зазначати EIC-код споживача в електронному кабінеті та в платіжці. Але облгази змогли придумати феєричний спосіб, як обійти це правило. Вони надрукували ЕІС-код на лінії відриву аркуша рахунку за доставку газу.

Сьогодні, 23 червня, у прес-центрі ІА «Мост-Дніпро» у форматі Zoom відбулася прес-конференція на тему «Реєстрація податкових накладних/розрахунків коригування під час воєнного стану». Платити за газ можна як онлайн, так і у банківських відділеннях. Згідно закону про електронні довірчі послуги, ви можете в будь-який момент вигрузити із свого особистого кабінету та роздрукувати підписаний КЕП (ЕЦП) документ який є законодавчо офіційним документом.

Main Menu