Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/deunzo5/public_html/wp-content/themes/martfury/martfury.theme#archive on line 43

Новини Львова: Армреслери Львівщини вибороли для України 12 нагород на чемпіонаті Європи

Гімнастка з Львівщини Христина Погранична виборола два золота на міжнародному турнірі. Це один з найбільших та найстаріших заходів з художньої гімнастики, який проводиться у світі. З 2 по 7 травня у місті Тістед (Данія) відбувся чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед чоловіків, жінок та юніорів. Загалом збірна України здобула 16 золотих медалей, 11 срібних та 5 бронзових, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби. Участь у змаганнях взяв військовослужбовець Львівського прикордонного загону майстер спорту України вихованець фізкультурно-спортивного клубу «Гармонія» міста Глухів майор Андрій Степанов.

Вона також виборола золоті медалі у ривку (83 кг) та поштовху (103 кг). Чемпіонкою України у сумі двоборства стала і львів’янка Ельвіра Борозна. Василь Кравчук став бронзовим призером у біатлоні на 12,5 км. https://cspxpress.com.ua/ Станом на 6 березня у США (Мідвей, Юта) триває фінальний етап Кубка світу з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Першу медаль для Львова здобув Василь Кравчук.

спорт львів новини

20 жовтня у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що львів’янин Павло Коростильов здобув третю медаль для України на чемпіонаті світу з кульової стрільби, що триває в Єгипті. Другу бронзову медаль Павло здобув у змішаній парі з олімпійською чемпіонкою з Чернігова Оленою Костевич (стрільба зі стандартного пістолета на 25 метрів). “Львів’янин вчора став чемпіоном світу у вправі МП-10 (стрільба зі ста… Найбільше представників із Львівщини змагатиметься у спортивній акробатиці. 7 липня у США стартують Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту.

Відповідно до Положення про організацію опитування щодо якості освітньої діяльності у Львівському державному університету фізичної культури імені Івана Боберського та … Спортсменка з Львівщини стала чемпіонкою Європи з пауерліфтингуЯворівчанка Софія Станько виборола «золото» на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу. Її землячка Христина Уляник стала віцечемпіонкою. Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди 032.ua за умови розміщення в тексті обов’язкового посилання на 032.ua – Сайт міста Львова.

Вчора дві львівські спортсменки здобули медалі на двох чемпіонатах світу. Юлія Коростильова разом з полтавським колегою виборола «золото» у змаганнях із кульової стрільби, а Манола Скобельська – «бронзу» з вільної боротьби. Загалом представниці України на цьому турнірі вибороли сім медалей. 26 лютого у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що львівська борчиня Юлія Ткач блискуче перемогла на рейтинговому турнірі в Александрії. Юлія у Єгипті виступала у ваговій категорії до 59 кг і стала переможницею турніру.

Всеукраїнські змагання з велоспорту на шосе проведуть у Трускавці. 21 жовтня на Львівщині у Трускавці проведуть всеукраїнські змагання з велоспорту на шосе. Найкращих визначатимуть серед спортсменів до 23 років та дорослих. Змагання розпочнуться з індивідуальної гонка на час на дистанції 25 км. Далі чоловіки позмагаються у груповій гонці на 150 км – це 5 кіл.

Ліга націй-2022/23: результати матчів фінальної стадії

Як уточнили в міському управлінні спорту, Анна виступала у куміте у ваговій категорії до 47 кг (кадети). Дівчина є вихованкою спортивного клубу «Юніон», і тренується під кер… Зокрема, львів’янка Юлія Коростильова разом з полтавським колегою виборола “золото” у змаганнях із кульової стрільби, а Манола Скобельська – “бронзу” з вільної боротьби.

Після кількарічної перерви у Львові знову буде клуб, який буде виступати у найсильнішому баскетбольному дивізіоні України. © ПП «НТА – Незалежне телевізійне агентство» Усі права захищені. При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів з сайту, відкрите гіперпосилання на сайт “Телеканалу НТА” є обов’язкове. Матеріали сайту призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри.

Дніпро-1 – Ворскла. Найкращі моменти матчу. 28 тур УПЛ 2023

ФК Карпати уклав контракт з новим головним тренером Мироном Маркевичем. Середній готівковий курс долара в продажу становить 37,31 гривні. Брюховицька виникла пожежа в житловому будинку, постраждала 70-річна жінка.

НА МЕМОРІАЛІ МИХАЙЛА ТРУША – ФУТБОЛЬНА ЕЛІТА УКРАЇНИ

«Новим директором ДЮСШ «Карпати» буде ексарбітр ФІФА Юрій Можаровський, за плечима якого 137 матчів в чемпіонаті УПЛ, в тому числі 10 матчів українського ель-класико – «Шахтар» – «Динамо»… Серед дорослих спортсменів чемпіоном Європи у ваговій категорії 65 кг у боротьбі на праву руку став Микола Бурко. Він також здобув третє місце в боротьбі на ліву руку. Львів’янин Павло Коростильов став чемпіоном світу з кульової стрільби у Каїрі (Єгипет). Сьогодні, 19 жовтня, Павло переміг у вправі МП-10 (стрільба з стандартного пістолета на 25 метрів). Нагадаємо, це вже друга медаль для Павла на чемпіонаті світу в Єгипт…

Main Menu