Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/deunzo5/public_html/wp-content/themes/martfury/martfury.theme#archive on line 43

Офіційний Вебсайт Вінницька Обласна Військова Адміністрація

Необхідно звернути увагу, що із 12 серпня заявки будуть подаватися виключно в електронному вигляді за оновленою формою. Триває активна робота над рекомендаціями щодо гарантій безпеки для України – Андрій… Група з питань міжнародних безпекових гарантій для України, співголовами якої є керівник Офісу Президента Андрій … sixteen серпня хмельничанин Михайло Романчук виграв «золото» в плаванні на дистанції 1500 м вільним стилем на чемпіонаті Європи з водних видів спорту, що триває у Римі. У етері інформаційного телемарафону Freedom очільник ЗОВА Олександр Старух розповів про плани евакуації цивільного населення, ситуацію на ЗАЕС та про події у Мелітопольському районі. У етері національного телемарафону очільник ЗОВА Олександр Старух зокрема розповів про ситуацію у Енергодарі, про небезпеки та необхідність евакуації.

У цьому питанні міжнародні партнери також не лишилися осторонь. У Чернігівській області серпня тривали першочергові роботи з відновлення пошкодженої інфраструктури. Здійснювалося відновлення електромереж — монтували нові опори на одній з ліній електропередачі. Ягідне Іванівської громади продовжувалось відновлення силами добровольчого будівельного батальйону «Добробат» у співпраці з Мінрегіоном.

державна адміністрація

Питання опалювального сезону та нового навчального року обговорювали на нараді очільника ЗОВА Олександра Старуха з представниками Запорізького району. Противник сто сімдесят п’яту добу веде повномасштабну збройну агресію проти України. Захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам.

В Україні Спростили Процедуру Митного Оформлення Для Гуманітарних Вантажів

Школа у Старому Білоусі, як і чимало інших навчальних закладів Чернігівщини, суттєво постраждала під час російських обстрілів. Тут було пошкоджено стіна, плити перекриття та покрівлю на одному з корпусів, вибито вікна. Зараз громада працює над тим, аби з 1 вересня у закладі міг розпочатися навчальний процес. 22 січня 1918 року перший український парламент – Українська Центральна Рада – Четвертим універсалом проголосив незалежність Української Народної Республіки.

Командири Військовослужбовців Зможуть Посвідчити Їхні Заповіти: Кабмін Погодив Відповідну Постанову

Через рік – 22 січня 1919-го – на Софійській площі урочисто проголосили об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в єдину Українську державу. Компенсація за працевлаштування ВПО Послуга призначена для компенсації роботодавцю витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану особу з числа ВПО. На цих змаганнях спортсмени, які представляли Вінницьку область, показали достойні результати. Львів проходив Чемпіонат України з армреслінгу серед молоді та дорослих.

Інформація Генштабу ЗСУ щодо загальних бойових втрат противника станом на 16 серпня 2022 р. Інформація Генштабу ЗСУ щодо загальних бойових втрат противника станом на 15 серпня 2022 р. Інформація Генштабу ЗСУ щодо загальних бойових втрат противника станом на 10 серпня 2022 р.

Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на офіційний сайт Харківської облдержадміністрації. Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.zero International license, якщо не зазначено інше. До розмови також долучилися арбузинський район представники профільних структурних підрозділів ОВА та обласного осередку ТЧХ. ДУ «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляє, що радіаційний фон на території Запорізької області залишається без змін та не несе загрозу життю та здоров’ю населення. Власність Запорізької обласної державної адміністрації.

Презентація «П’ять кроків безпечного бізнесу на Закарпатті».

Main Menu