Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/deunzo5/public_html/wp-content/themes/martfury/martfury.theme#archive on line 43

Хмельницька Область Відпочинок В Україні

Тут ви зможете розслабитись, відновити сили та насолодитись атмосферою спокою та гармонії. Особливістю бази є безлімітний чан, який дозволить вам максимально розслабитись та забути про все навколо. Вечори, проведені в гарячому чані на дровах, подарують вам неповторні враження і дозволять насолодитись чарівним краєвидом, що розкривається перед вами. Унікальне місце, відпочинок в якому запам’ятається приємно та надовго. Справжньою перлиною та розкішною прикрасою Бакоти став парк-готель «Теремки».

відпочинок хмельницька область

За додаткову плату є чани, сауна та класична баня на дровах, прокат водних велосипедів та прогулянки на катері. Є ресторан, де можна замовити їжу. Місця, де можна відпочити, поплавати та позасмагати, не виїжджаючи до моря.

Меджибіж, Автотуристичний Комплекс

Зручності на поверху, гаряча й холодна вода. Харчуватися можна самостійно – кухню оснащено всім необхідним, а можна домовитися про організацію харчування. Дітям до 14 років знижка на проживання – 25%. Ласкаво просимо на відпочинок у Сокільській долині, що знаходиться на березі річки Дністер, в місцевості, де зустрічаються Чернівецька та Хмельницька область. Вдале місцерозташування на березі річки Дністер у селі Сокіл, гарантує Вам комфортний, різ…

Оздоровчий Комплекс «аторіс»

Тож, саме зараз можна прогулятися лавандов… Красота,, Жаль, що без машини не можна це все побачити… Самчиковські інтер’єри вважаються одними з найбільш виражених в мистецтві палаців XVIII-XIX століть в Україні.

Крім експозиції зі старовинною фототехнікою, музей має постійні виставки «Проскурівська фотографія кінця ХІХ – поч. У фоє музею на відвідувачів дивляться сотні пар очей зі старовинних фото, зацікавлено спостерігаючи за гостями. Самчики, що знаходиться неподалік від Старокостянтинова, є унікальний архітектурно-парковий ансамбль заможного полковника XVIII ст. Також слід згадати святе джерело і водоспад біля с. Розповідають, що йому вже перевалило за 500 років. Пейзажі Сокілецького водоспаду нагадують казкові ліси Шервуда.

Так, тут є руїни замку, Свято-Троїцького монастиря і залишки міських воріт. А також тут дивовижна природа – Сатанів розташований на території заповідника Подільські Товтри, практично на кордоні з Медоборами. Комплекс включає в себе все необхідне для відпочинку і розваг, відзначення особливих подій. На його території є магазини, парковка, басейни, вертолітний майданчик, заклади харчування та місця для ночівлі (унікальний готель і комфортабельні котеджі).

Використання матеріалів сайту і копіювання інформації без письмового дозволу заборонено. Село Сатанів розташоване в Городоцькому районі, на межі Хмельницької та Тернопільської області. санариум Хмельницька область славиться стародавніми замками, храмами, фортецями та фортифікаційними спорудами. Природна краса України – це те надбання країни, яку ми часто ігноруємо.

Свято-Михайлівський монастиррозташовується на висоті близько сімдесяти метрів над обривом берега Дністра. Наскальний монастир знаходиться на середній терасі схилу Білої гори. Прийнято вважати, що заснував монастир преподобний старець Антоній, який заснував Києво-Печерську Лавру. Крім того, “Дика Риба” спеціалізується на спортивній трофейній риболовлі.

Наймолодші відпочиваючи будуть в захваті не тільки від дитячого басейну, але й від великого ігрового майданчика з гіркою, гойдалками, каруселькою та батутом. Сподіваюсь мій відгук збереже ваші кошти і нерви Парк-готель «теремки» знаходиться на мальовничій Бакотській затоці, в… Унікальний комплекс європейського рівня на березі річки Дністер. Для тих, хто шукає релаксу, ми пропонуємо відпочинок в SPA-зоні, в якій розташовані чани з гарячою та холодною водою, баня та джакузі. Це найперший музей фотомистецтва в Незалежній Україні. Хмельницький музей-студія фотомистецтва розташований у триповерховій модерній споруді XX ст., що колись була елітним готелем «Континенталь».

Підпорядкована Хмельницькій обласній раді з туризму та екскурсій. Печера лежить у межах національного природного парку «Подільські Товтри». Відома спелеологам всього світупечера Атлантидарозташовується поблизу села Завалля Кам’янець-Подільського району. Загальна її довжина – 2525 метрів.

Main Menu