Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/deunzo5/public_html/wp-content/themes/martfury/martfury.theme#archive on line 43

Як Доглядати За Постільною Білизною З Бязі Статті Компанії «творча Майстерня “я Так Бачу” Офіцплощадка Торгових Марок Ivoni ® І Mamina Podushka ®»

Відразу ж після прання висушіть білизну. Температура праски для прасування сатинових тканин не повинна перевищувати 200 градусів. Але, є люди, які страждають від надмірного потовиділення. Вологе простирадло або наволочка не стануть вашими «хорошими друзями», що призведе до поганого сну і подразнення. Тому прання, таким людям доведеться робити частіше. Температуру води підбирають не тільки виходячи з допустимої температури прання вироби.

Як Відіпрати Запрану І Пожовкле Білизна

При використанні пральних порошків та інших засобів з активними елементами можна обмежитися температурою води 40 градусів. Особливості прання постільної білизни в пральній автоматичній машині в цілому залежать від матеріалу, uyutnenko.com.ua з якого вона пошита. Перед вибором автоматичної програми вивчіть етикетку, щоб не допустити помилки, а також зверніть увагу на загальні рекомендації. Крім колірної класифікації, сортуйте комплекти і по мірі забруднення.

100% синтетику для постільних речей не використовують. Тканина представляє суміш штучних і натуральних волокон. Стирають такі вироби при температурі води не більше 40 ° С, полощуть двічі. Щоб не з’явилися катишки, краще застосувати кондиціонер, а віджати на середньому або мінімальному режимі.

Шкарпетки чи колготки розминають всередині зав’язаного пакету разом з водою і невеликою кількістю миючого засобу. Такий спосіб дозволяє попередньо замочити речі і виконати прання, не пошкодивши тканину і не витративши багато порошку і води. Режим прання постільної білизни безпосередньо залежить, з якого матеріалу зшитий ваш набір для сну. Синтетика дуже часто використовується для виготовлення постільних комплектів. Справа в тому, що матеріал цей дуже носке, гіпоалергенний, він не мнеться і доступний в плані ціни.

Чи Потрібно Прати Новий Комплект?

Крім того, зійде зайва фарба, що зробить комплект більш привабливим. У всіх сучасних пральних машинах є основні і додаткові режими. Який з них вибрати, залежить від виду тканини і ступеня забруднення. Допомогти швидше висушити речі може сухий махровий рушник. Для цього його треба після завершення роботи пральної машини помістити в барабан з речами і включити віджимання.

Прання Постільної Білизни

Перед тим як прати постільну білизну в пральній машині, потрібно оглянути її і при необхідності нанести засіб для виведення плям на складні плями. Білі комплекти потрібно хоча б через кожні 2 прання вибілювати, так вони збережуть свій білосніжний колір. Пам’ятайте, що бавовна не переносить оцтову або лимонну кислоту, тому не варто експериментувати. Батьки, часто, перуть його вручну, якщо дитина зовсім маленька. Постільну білизну для малюків можна прати і в машинці з використанням подрібненого дитячого мила або засобу по догляду за дитячими тканинами.

Коли чоловікові або хлопцю сниться, що його дружина пере якусь об’ємну річ, наприклад, пуховик – це значить, що хтось прагне почати маніпулювати ним. Швидше за все в ролі маніпулятора виступить доросла жінка. Якщо сплячий уві сні намагається відіпрати плями з білизни і витрачає на це багато сил, віщує зраду від люблячого чоловіка. Швидше за все сплячий відчуває невірність з боку чоловіка або дружини. У своєму соннику Фрейд пов’язував сон про прання білизни з жіночим началом. На вирішення проблем піде чимало часу і сил.

Категорично заборонено застосовувати отбеливающиеся кошти. Температура для цієї постільної білизни повинна бути не вище forty градусів, в іншому випадку синтетика швидко втрачає форму і покривається котишками. Деталі машини якщо і не зламаються, то швидше зносяться. Тому слідкуйте, щоб завжди залишався вільний простір висотою приблизно з долоню.

Main Menu